Loopbaancoaching

Als gecertificeerd loopbaancoach en mobiliteitsadviseur begeleid ik mensen die zich al dan niet gedwongen oriënteren op het maken van een stap in hun loopbaan of zelfs carrièreswitch overwegen. Succesvol, want nagenoeg alle klanten vinden hun nieuwe uitdaging binnen drie maanden na afloop van het coachtraject.

De succesformule van Massier Coaching wordt voor een belangrijk deel bepaald door de gekozen werkwijze.

Aanpak

Tijdens het intakegesprek, dat je van mij cadeau krijgt, verhelderen we je vraagstelling en verdiepen we je doelen. Het traject dat volgt ziet er in grote lijnen zo uit:

  • We staan stil bij je levensloop (biografie) en je loopbaan tot nu toe;  ook verhelderen we samen je wensen en verwachtingen voor de toekomst
  • We gaan op zoek naar jouw persoonlijke ijkpunten voor zingeving en zetten jouw waarden, drijfveren en ambities op een rij
  • We brengen je kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen zo goed en scherp mogelijk in beeld
  • We vertalen vervolgens de opbrengst naar je persoonlijk en je beroepsprofiel; dit document vullen we aan met een concreet uitgewerkt actieplan
  • We actualiseren en optimaliseren je CV en je LinkedIn profiel; tenslotte leggen we onze wederzijdse netwerken open, zodat je ‘aan tafel komt’ met jouw potentiële, toekomstige werkgever en jij de ‘droombaan’ vindt die je zoekt
Loopbaanontwikkeling is voor alles koers bepalen.
Waar kom je vandaan en waar wil je naar toe?

 

Elk traject is maatwerk

Na de intake wordt het coachtraject zo ingericht dat het zo optimaal mogelijk aansluit bij jou wensen en mogelijkheden. De meeste loopbaantrajecten bestaan uit 5 à 7 intensieve sessies van ± 1½ uur. De sessies worden in principe eens in de twee à drie weken gehouden.
Naast de coachsessies moet je er rekening mee houden dat je voor elk gesprek een aantal uren voorbereidingstijd nodig hebt.

Ook voor particulieren

Niet iedereen kan of wil een loopbaantraject declareren bij zijn werkgever. Wanneer dit ook voor jou geldt, kan een aangepast tarief van toepassing zijn. Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Specialisme 50+

De tijd dat vijftigplussers achterover konden leunen en hun (vervroegd) pensioen konden afwachten is voor de meesten van ons geschiedenis. Daarom is het goed om arbeidsmarkt fit te blijven. Voor de één betekent dit een stapje terug doen (demotie), voor de ander een stapje opzij, voor weer een ander een compleet nieuwe uitdaging aangaan. Ik help je graag jouw om met jou te onderzoeken wat bij jou past. En uiteraard stel ik mijn netwerk open om jouw stap van baan-naar-baan succesvol te begeleiden.

45+ subisidieregeling

Je bent 45+ en werkt minimaal 12 uur per week in loondienst of als zelfstandig ondernemer? Dan kom je in aanmerking voor een gratis Ontwikkeladvies. Je kunt namelijk gebruik maken van de subsidieregeling die het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid aanbiedt tot 11 januari 2020.

Voor velen is het best een uitdaging om fit, vitaal én met plezier aan het werk te blijven tot de (oplopende) pensioensleeftijd is bereikt. Daarom wordt je de mogelijkheid geboden om met een professionele loopbaancoach na te denken over je loopbaan en wat je kunt doen om ook de volgende (laatste?) fase van je werkzame leven met zinvol en met succes in te vullen.

Je kunt kosteloos gebruik maken van deze regeling. Ook hoef je er geen andere stappen voor te nemen dan contact met mij op te nemen. Dus wat let je?

Meer informatie is te vinden via de brochure: Ontwikkeladvies Werkenden

Massier Coaching: ervaren en goed opgeleid

Als loopbaancoach heb ik een gedegen opleiding gehad. Sindsdien hielp ik honderden klanten bij het vinden van hun ‘droombaan’. Wil je meer over mij weten? Klik hier voor meer informatie of neem een kijkje op mijn Linkedin pagina. Hier vind je ook de nodige referenties.

Neem contact op voor vrijblijvende kennismaking

Ik help je graag bij je zoektocht naar een baan die je uitdaagt. De intake vindt in eerste instantie telefonisch plaats. Dit intakegesprek krijg je van mij cadeau.